"Нет ничего лучше, чем кусочек адыгейского сыра с кофе утром! Особенно, если сыр сделан своими руками."
Так стверджує Ігор Гусак на сторінці "Клубу Любителів Скадовська" у фейсбуці.
І що ви думаєте, побалакали і забули? Так це не про скадовчан, навіть якщо вони зараз і не живуть у Скадовську.
Дзвониь пан Ігор у наш "КЛС" та каже що передає у Скадовськ свого знаменитого адигейського сиру для дегустації та прилучення нас до натуральної, здорової молочної продукції яку ще й сам виготовляє!
Ми своїм віримо. Куштуємо, смакуємо, насолоджуємося, оцінюємо.
Отримали такий красивий сир. Чистенький, біленький... а коли на скибочку цього сиру потрапляє сонячний промінь, він наче тоне та розчиняється в білому оксамиті сиру, підсвічуючи його з середини благородною золотинкою, та наділяє казковим кремовим відтіком. Вершковий оксамит - це якщо у двух словах.
Порізали його спочатку на чотири частини,

а потім ось так

Піджарили справжнього домашнього хліба на родзинковій заквасці, абсолютно без дріждів та відкрили банку з маринованими актинідіями (місцеві ківі). Стіл вийшов супер! Все натуральне!

Приступили до найвідповідальнішої частини - дигустації.

Сир від Ігоря Гусака неперевершений: легкий кисломолочний присмак, текстура як у цукерок "пташине молоко", не порепаний (зовсім без тріщин), вологий та дуже приємний.

Ми цей сир куштували просто так, потім з хлібом та актинідіями, потім з кавою, чаєм та вином,ну і з коньяком. Смакує з усім! Перевірено.


Наше жюрі присудило адигейському сирові від Ігоря Гусака - 100 балів!
А жюрі сьогодні було дуже поважним та прискіпливим,

Не сир, а суцільна насолда. Правда?
![]() |
Ігорь Гусак. Фахівець з молочної продукції. Сировар. |
І що ви думаєте, побалакали і забули? Так це не про скадовчан, навіть якщо вони зараз і не живуть у Скадовську.
Дзвониь пан Ігор у наш "КЛС" та каже що передає у Скадовськ свого знаменитого адигейського сиру для дегустації та прилучення нас до натуральної, здорової молочної продукції яку ще й сам виготовляє!
Ми своїм віримо. Куштуємо, смакуємо, насолоджуємося, оцінюємо.
Отримали такий красивий сир. Чистенький, біленький... а коли на скибочку цього сиру потрапляє сонячний промінь, він наче тоне та розчиняється в білому оксамиті сиру, підсвічуючи його з середини благородною золотинкою, та наділяє казковим кремовим відтіком. Вершковий оксамит - це якщо у двух словах.
Порізали його спочатку на чотири частини,
а потім ось так
Піджарили справжнього домашнього хліба на родзинковій заквасці, абсолютно без дріждів та відкрили банку з маринованими актинідіями (місцеві ківі). Стіл вийшов супер! Все натуральне!
Приступили до найвідповідальнішої частини - дигустації.
Сир від Ігоря Гусака неперевершений: легкий кисломолочний присмак, текстура як у цукерок "пташине молоко", не порепаний (зовсім без тріщин), вологий та дуже приємний.
Ми цей сир куштували просто так, потім з хлібом та актинідіями, потім з кавою, чаєм та вином,ну і з коньяком. Смакує з усім! Перевірено.
Наше жюрі присудило адигейському сирові від Ігоря Гусака - 100 балів!
А жюрі сьогодні було дуже поважним та прискіпливим,
Не сир, а суцільна насолда. Правда?
Немає коментарів:
Дописати коментар