четвер, 9 березня 2017 р.

Скадовськ. Дегустація адигейського сиру від Ігоря Гусака.

"Нет ничего лучше, чем кусочек адыгейского сыра с кофе утром! Особенно, если сыр сделан своими руками."
Ігорь Гусак. Фахівець з молочної продукції. Сировар.
Так стверджує Ігор Гусак на сторінці "Клубу Любителів Скадовська" у фейсбуці.

І що ви думаєте, побалакали і забули? Так це не про скадовчан, навіть якщо вони зараз і не живуть у Скадовську.

Дзвониь пан Ігор у наш "КЛС" та каже що передає у Скадовськ свого знаменитого адигейського сиру для дегустації та прилучення нас до натуральної, здорової молочної продукції яку ще й сам виготовляє!

Ми своїм віримо. Куштуємо, смакуємо, насолоджуємося, оцінюємо.

Отримали такий красивий сир. Чистенький, біленький... а коли на скибочку цього сиру потрапляє сонячний промінь, він наче тоне та розчиняється в білому оксамиті сиру, підсвічуючи його з середини благородною золотинкою, та наділяє казковим кремовим відтіком. Вершковий оксамит - це якщо у двух словах.

Порізали його спочатку на чотири частини,



а потім ось так



Піджарили справжнього домашнього хліба на родзинковій заквасці, абсолютно без дріждів та відкрили банку з маринованими актинідіями (місцеві ківі). Стіл вийшов супер! Все натуральне!



Приступили до найвідповідальнішої частини - дигустації.



Сир від Ігоря Гусака неперевершений: легкий кисломолочний присмак, текстура як у цукерок "пташине молоко", не порепаний (зовсім без тріщин), вологий та дуже приємний.



Ми цей сир куштували просто так, потім з хлібом та актинідіями, потім з кавою, чаєм та вином,ну і з коньяком. Смакує з усім! Перевірено.





Наше жюрі присудило адигейському сирові від Ігоря Гусака - 100 балів!

А жюрі сьогодні було дуже поважним та прискіпливим,



Не сир, а суцільна насолда. Правда?






Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...