субота, 18 березня 2017 р.

Скадовськ. Ах вернісаж, ах вернісаж.

Вчора пройшла майже через усе місто щоб потрапити на виставку про яку дізналась на сторінках "Клубу Любителів Скадовська" від Ірини Бульгак. Оголошення що в будинку культури є виставка присвячена жінкам немає ні де, ні на дверях БК, ні у фойє, ні біля самого виставкового залу. Двері зачинені. Пішли до чергової з проханням відкрити - показати, вона здивувалась нашим намірам, комусь передзвонила і тільки потім відчинила нам виставку.     

В залі тихо, чисто, тепло, гарно пахне фарбами та неосяжним мистецтвом. Всі роботи, безумовно дуже цікаві та талановиті.
Ось візьміть цю роботу. Жінка садить картоплю - проза життя, а насправді  це справжнє мистецтво  я в цю роботу закохалась з першого погляду. Грандіозно!
 Хто ти? Коко Шанель, Ісідора Дункан, хто? Чи оборотна сторона успіху та слави? Ми думали..
 На цьому фото явно сучасна дівчина, але чомусь вона нагадала мені «Дівчину з перловою сережкою» нідерландського художника Яна Вермеєра. Кольором? Поглядом? ... Де сережка?
 Крута робота. Окрилена радість.
 Ще одне фото яке припало до душі. Чим? Незнаю. Є речі які подобаються не тому що ..., а просто подобаються і крапка.
Так і виставка, сподобалось все: роботи, атмосфера та моменти життя зупинені для нас чудовими скадовськими майстрами фотографії. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...