пʼятниця, 17 березня 2017 р.

Скадовськ. Гарно там де гарні люди.

Як корисно ходити пішки. 
По перше це дуже корисно для здоров'я, як з'ясувалось у нас найціннішим продуктом для відпочиваючих є повітря, бо воно насичене-перенасичене усілякими корисними елементами та компонентами так, що нашому морю до нашого повітря дуже далеко і тільки коли вони разом візьмуться за ваше здоровя - хворобам в вас не жить (а саду цвесть). Ну це так, ліричний відступ.
По друге - спостерігаєш за весною, радієш першим квітам і траві, брунькам, життю. На  одній вулиці розквітли білі квіточки, вони маленькі як росинка, такі ніжні аж прозорі, їх так багато і вони утворюють ніжну напівпозору вуаль випадково загублену Зимою.
По трете і по четверте, просто гарно іти враннішнім Скадовськом, не важлво коли і в яку погоду.  Тихо, мирно, гарно.
Виходжу на одну нецентральну вулицю і розумію, що ранок це для мне, а скадовчани вже всі в роботі і весну зустрічають не з простирадлами біля моря і не з шашликами, а на вулиці з лопатами, граблями, саджанцями, насінням квітів та спільною працею.
До роботи у всіх різний підхід, хтось модернізований і замахнувся на картоплю
 а ця пані пораєтся біля квітів. (Пройдусь тут пізніше та полюбуюсь її тюльпанами)
Далі господарі в чотири руки та в дві лопати "граються" з картоплею, кажуть що було б круто якби в них на вулиці була гарна дорога, їхня вулиця була б найкраща в Скадовську.
у всіх все давно перекопано, заволочено, стежки протоптані, квіти сходять, картопля садиться...
 Пані Олена саме обрізає троянди, а я іду, стали побалакали...
Ми, дві зовсім незнайомі жінки  з достатньо великою різницею у віці (їй вже 80 роів) зразу знайшли і спільну мову, і спільну тему. Обговорили політичні питання, фінансово-економічні та морально-етичні, дали оцінку нинішній ситуації. послали депутатів на... роботу та подякували одна одній за спілкування. Про Трампа та Обаму не говорили.

Ходіть пішки, вітайтеся, сплікуйтеся, робіть Скадовськ найкращим містом!
Люди, повітря і море у нас є.

Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...