середа, 24 травня 2017 р.

Скадовськ. Не проходьте мимо, або "Гарний майданчик розшукує господаря"

На вулиці весна, погода є яка є, а вона у Скадовську завжди чудова, тому місто знову приймає гостей. В цьому році у Скадоську вже відбулася рекордна кількість спортивних змагань різного рівня, майже з дванадцяти видів спорту. Гандбол, волейбол, футбол, бокс, вітрильники, карате, ... навіть пройшли змагання з ракетний спорту. Всі змагання чудові, азартні та показові, спортсмени тренуються та змагаються, а вболівальники як і належно вболівають та вже подейкують про хоч якусь букмекерську контору. Ну то таке, мріяти, як то кажуть,  не шкідливо. А я ось про що.
У самому центрі міста розташований волейбольний майданчик, мрія будь якого спортсмена та вболівальника. Лавочки є, тінь є огорожа є, що ще треба? Правильно, господар! Бо лавочки треба підкрасити, огорожу підлатати, сітку натягнути, поле розмітити... гарний господар знайде що треба зробити. 
Скадовськ спортивне місто, є і професійні волейбольні команди, і любительські, і організації спортивні, і клуби активні, і міська рада нормальна, а майданчик якийсь  скривджений, покинутий та ображений.
Вроді як і двері відчинені, а життя на майданчику немає.  
Літо вже на порозі, а таке чудове та привабливе місце ще й досі чекає на справжнього господаря.
Хочеться бачити тут спортивні змагання та чути гомін вболівальників і дуже не хочеться щоб майданчик перетворився у ще один сталкерський об'єкт Скадовська, яких у нас і так багато. (Про них скоро напишу, вже зафотографувала.)

Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...