пʼятниця, 26 травня 2017 р.

Скадовськ. Останній дзвоник! Директор сказала:"Літо прийшло!" Відпочиваємо.

Скадовськ. Місто затихло у передчутті радості та святкової метушні, сміху та дитячого гомону. Каруселі напоготові. молочні коктейлі вже чекають, морозиво морозиться.
В усіх скадовських школах сьогодні дзвенить останній дзвоник!

"Літо прийшло, навчальний рік закінчився, канікули починаються."- сказала директор СНВК "Академічна гімназія" Ганна Соценко.
Радіють всі:  Вчителі, учні, батьки... випускники! Свято для всіх. Всі гарні, нарядні, усміхнені, струрбовані, а випускники наче іменинники, мабудь так і є, бо це їхній останній дзвоник.
Дзвоник. Вони передають його в надійні руки першокласників, як естафету всього шкільного життя, дитинства, першої любові та  дружби, перших перемог та вдалих життєвих стартів.

Ранок у всіх скадовських школах починається однаково, з квітів та посмішок. "Без портфелів"
 Вже не дуже суворих "батьківських комітетів"
 останніх репетицій,
 та вчительських настанов.

 А я їду в "1", я тут вчилась, тут мої вчителі і сьогодні школу закінчує наша Даша. Розумна та гарна дівчина.
 Батьки чекають на дійство ще з більшим хвилюванням ніж їхні діти,
 вони разом йшли до цього свята чесно перевіряючи щоденники, вирішуючи задачі, складаючи портфелі та форми, відвідуючи батьківські збори і роблячи з них висновки.
 Класні керівники стурбовані, заклопотані та надійні як завжди. Олена Вікторівна.
А от кому вже не терпиться на канікули так це першокласникам. Вони як і всі першокласники в світі вважають що до випускного ще дуже далеко, вони просто ще не вчили фізику і не знають що час летить дуже-дуже швидко, особливо в школі

Скажіть, про що думають ці хлопці перед святковою лінійкою? Звичайно ж про канікули які ще не об'явила директор і про час який не летить, а чомусь повзе.
 Батьки та глядачі вже зайняли свої місця,
а ще одні випускники вже звикають до літнього сонечка. Інна Володимирівна випускає свій черговий 4-й клас і у вересні все почне спочатку, а її діти підуть далі у велику школу, у великий кругообіг життя.
"Провінційний балет", як завжди, прикраса будь-якого свята. Україночки - найбільший комплімент який можна сказати про цих дівчат. В одному слові все, і краса, і працьовитість, і талант, і Україна.
 Судіна Віра Іванівна, мії вчитель історії. Завжди її згадую, завжди дуже приємно її зустрічати у місті і з нею спілкуватися. Мені цікава історія бо моїм вчителем була Віра Іванівна...
  І я знаю чому "1" - перша, тому що в нашій школі були і є такі вчителі.
 А тепер парад випускників, це свято, в першу, чергу для них .
 Батьки як завжди поруч.


















  Аксакал комп'ютерних наук - Віталій Миколайович.
 Наталя Григорівна зі своїми дев'ятикласниками ще не думають про випускні, ЗНО та інші тестування та контролі, у нах попереду канікули.
 Остання шкільні лінійки, метушня та повітряні кульки.
 Мрії ще всі в їхніх руках, в надійних руках,
і вони обов'язково здійсняться.
 Я вже хочу на канікули, директор обіцяла...
 сказав Дмитро і зняв свій square academic cap.

Ка-ні-ку-ли!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...