четвер, 25 травня 2017 р.

Скадовськ. Туалет типу сортир або хто згубив "консервну банку"

Вже майже літо і ми вкотре йдемо на скадовську набережну помилуватися змінами, порадіти за місто та просто попишатися тим що ми скадовчани.
Набережна вимальовуєтья широка та простора, легка і відкрита.
Плитка достойна, схоже що гранітна і вже в роботі. Все буде...
е-е-е, що це?
Спочатку ми питаємо себе, потім майстрів, потім ще раз майстрів бо не повірили своїм вухам, бо буде на цьому відкритому сонцю, морю та вітрові місці бляшаний туалет, принаймні так сказали будівельники.

Уважно роздивляюся  план-схему набережної. Де тут ця блискуча споруда? Не бачу і не розумію (поки) навіщо туалет типу консервна банка будується саме тут. Може прикраса?
Проект набережної у Скадовську. Ігор Юрчак. 
Обходжу з іншого боку, фотографую ще раз. Не подобається і все тут, якась "ложка дьогтю".  
А кафе, які розташовані буквально в 10 метрах від бляшаної новобудови, а дитячий майдачик що на пляжі, а люди?
І взагалі, на вулиці з шикарною гранітною плиткою стоїть бляшане "Щось".  Да, не розумію, це мабудь у мене зі смаком перебої.
Чи саме в цьому місці завершуєтья Набережна і цим туалетом ставиться гарна, блискуча крапка у змінах біля моря, продовження не буде? Чи продовження буде і туалет буде у самому крутому місці? Вибачте, не розумію.
Повторюсь.Не розумію навіщо туалет - консервна банка будують на цьому місці. Щоб було його видно з острова Джарилгач? Чи щоб ніхто мимо не проскочив? А може це туалет-маяк, бо блискучий?  Чи просто того, що у цьому місці виведена каналізація?
Сподіваюсь що я перебільшую і все не так як здається на перший погляд...
А так все гарно. Роботи ідуть, місто змінюється.



 А я люблю Скадовськ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...