вівторок, 6 жовтня 2020 р.

Кандидат в депутати. Депутат Херсонської обласної ради, Куріков Володимир Львович

Чим ближче вибори до місцевих рад, тим вища вірогідність зустріти, серед людей, кандидата в депутати міської ради. 

От дивіться, маємо 371 кандидата в депутати від 16 політичних партій, це рекордна кількість претендентів на депутатство за всі часи виборів до місцевих рад. Це конкурс, майже 15 чоловік на місце, як наче всі кандидати вступають до Оксфорду чи у Гарвард, ну нехай в КПІ, на якусь круту математичну кібернетику, але чи всі потягнуть ту науку то вже питання інше.

А от конкурс на обласну раду меньший в два рази - 7,5 чоловік на місце. 473 кандидата в депутати Херсонської обласної ради на 64 депутатських крісла. Тож і зустріти такого кандидата вірогідність меньша, а діючого депутата то взагалі як гривню знайти.

Іду, ранок... все як завжди. Скадовськ прекрасний, люди чарівні. Машини попросинались, мопеди розкашлялись, велосипеди хрустять спицями наче кістками, всі рухаються до майбутніх виборів.


Знайомтесь, Куріков Володимир Львович. 
Кандидат в депутати Херсонської обласної ради на виборах 2020 та діючий депутат Херсонської обласної ради.
Керівник Громадської організаціїї "Скадовська сотня народної самообоони"
Патріот, волонтер, переймається питаннями екологіїї рідного краю і гідно представляє Скадовськ у обласній раді. Не продається. Не перебіжчик.
Постояли, поговорили. 
Я розказала про опитування яке робила серед містян та у деяких селах, про те кому наші люди довіряють і кому не довіряють. На що будуть "клювати" на виборах і про ждунів росії у нас у Скадовську. (Я про це напишу згодом)
Львович про мисливські угіддя на острові Джарилгач, очисні споруди та волонтерську допомогу нашим воїнам. 

Життя іде далі, от і ми розійшлись у своїх справах.
А я шукаю не кандидати в депутати, чи кандидата? Вже заплуталась. 
Обирайте гідних людей.
      

Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...