субота, 10 жовтня 2020 р.

Сьогодні ПП"Самопоміч" представляла свою програму та кандидатів у депутати скадовчанам. Відповідала на болючі питання та слухала людей.

Сьогодні кандидати в депутати від ПП "Самопоміч", разом з кандидатом на посаду голови Скадовської міської ради Олександром Яковлєвим, спілкувались з людьми, разказували про програму партії "Самопоміч", відповідали на питання, а іноді й на болючі та життєво важливі.


Як вам питання:" За яке прийняте та підтримане Вами рішення Вам було соромно?", а про проблеми наркоманіїї, про медицину та адміністративні послуги у місті.


Сьогодні не просто роздавали газети, розказували про програму "Самопомочі" та кандидатів в депутати від партіїї, сьогодні люди говорили про наболіле, шукали підтримку та розуміння.

У поліклініці, в реєстратурі, працюють лише стаціонарні телефони і немає жодного мобільного номеру. А запис на прийом до лікаря лише телефоном. Вартісь запису на прийом обійшлась жіночці в 10 гривень. Проблема? Да.

Перша приватна поліклініка ще не надає повного обсягу обіцяних безкоштовних послуг. І люди розгублені.


"Чи є в команді порядні та просто добрі люди з головою, бо "сила фахівців" якось лякає?" Що тут скажеш.

А як вам думка, "що наркоділерів треба розстрілювати". Це ж так ті наркотики зламали людині життя, що вона здатна на крайнощі.


Дуже прикро, що молодь, якій жити у Скадовську, практично не цікавиться майбутніми виборами , «Мені не цікаво», «Я не цікавлюсь політикою», «Без меня». Рєбята!!! Вам же тут жити у подальшому і бажано добре, а вам по барабану.

Багато людей розчарованих. «Ми вже обирали», «Ми довірили і що маємо», «А що, є не продажні» …

Але переважна кількість людей позитивно реагувала на спілкуванні та й на «Самопоміч» взагалі. «Самопоміч»? «Команда Яковлєва?» - знаємо, підтримували і підтримаємо ще раз, бо бачили зміни і відчували повагу до людей.  «О, то що,  сам Олександр Юрійович стоїть на палатці? І Грищенко? Ну молодці, і сьогодні з людьми»


Були питання і до інтернет видань "Скадовськ Сіті" та "Скадовська толока". Туалет закрився на ринку. Пішла, взнала, розказала. НА СКАДОВСЬКОМУ РИНКУ ЗАКРИЛИ ВЕЛИКИЙ ТУАЛЕТ. НАЗОВСІМ. Питання-відповідь, зразу і чесно.


День видався насиченим і яскравим, корисним і повчальним. Дякую за теплі слова, побажання і довіру до команди ПП «Самопоміч». Фото на згадку.

















Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...