субота, 10 жовтня 2020 р.

На Скадовському ринку закрили великий туалет. Назовсім.

Взагалі, як ідете на ринок, сходіть у туалет вдома, від гріха подалі. А то як припече чи захочеться, по якійсь нужді, будете гасать по базару з одного кінця ринку у другий і не факт що потрапите в туалет. На ринку залишився один "двухмісний" туалет на всіх.
Обурюються покупці, обурюються люди які працюють на ринку. Всі кого не запитувала не розуміють що трапилось і чи вистачить того туалету що залишився на всіх.


Чому ж закрили туалет.

Власники популярного санітарного закладу ( о, як назвала) кажуть, що причиною його закриття стало здорожчання вартості послуг на водопостачання та водовідведення. Зросла мінімальна заробітна плата і відповідно податки, послуги за прибирання та інші затрати. Вартість "білету" в туалет була 3 гривні, що зовсім не покривало всіх витрат на його утримання. А карантин просто вибив з під цього бізнесу стілець.  

У нас сьогодні, біля закритих дверей туалету, прямо стався несанкціонований мітинг. Власники закладу, працівники ринку та "шукачі туалетних послуг" говорили про те, що "всім не зручно", але нічого вже зробити не можна. У приміщенні туалету ідуть ремонтні роботи і мабуть буде магазин.


Адміністрація ринку, про закриття туалету і про причини його закриття, була попереджена заздалегіть. Про часткове зменшення вартості послуг домовить з адміністрацією ринку приватним підприємцям яким належить туалет, не вдалось, бо "Ринок" має свій туалет у приміщенні нового ринку, який і так збитковий, бо дає 130 грн. виторгу в день"- так пояснили підприємцям в адміністрації.
 
Так що так. Як ідете на базар то добре подумайте, чого ви хочете ще, крім чогось купити.

Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...