суботу, 22 серпня 2020 р.

У Скадовському районі поліція знайшла викрадачів автомобіля за лічені години

 Як встановили поліцейські, двоє чоловіків незаконно заволоділи автомобілем свого товариша, поки той спав після застілля. Друзі хотіли поїхати в сусіднє село до дівчини, але, проїхавши кілька кілометрів, потрапили в ДТП. Відтепер одному з викрадачів може загрожувати 8 років ув'язнення.


Як повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області, вранці в Скадовське відділення поліції звернувся 29-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що у нього викрали автомобіль «ВАЗ - 2101». Поліцейські відпрацювали прилеглу територію, провели подвірний обхід для встановлення можливих свідків. Через кілька годин автомобіль знайшли на узбіччі дороги в двох кілометрах від місця злочину. На автомобілі були характерні для ДТП пошкодження.

Як розповів начальник Скадовського відділення поліції Віктор Попов, поліцейські з'ясували, що увечері потерпілий приїхав на автомобілі в гості до свого товариша. Компанія з трьох чоловіків вживала алкогольні напої. Через деякий час власник автомобіля заснув. Один з друзів запропонував скористатися цим, взяти автомобіль і поїхати в сусіднє село до знайомої дівчини. Також викрадачі ще прихопили барсетку автовласника, в якій знаходилися 2500 гривень.

Але доїхати до пункту призначення їм не вдалося - керівник не впорався з керуванням і врізався в електроопору. Злякавшись, молоді люди покинули машину і розійшлися по домівках.

Поліція відкрила кримінальні провадження у ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та ч.2 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» КК України. Основному фігуранту може загрожувати 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...