понеділок, 21 листопада 2016 р.

Скадовськ. Землю маємо? Чи, типа маємо?



Ми, про коррупцію та дерибани говоримо, ми пишемо, ми знімаємо та показуємо відео... , а ЇМ на це насрати з високої вежі.

Ось навіть депутат Херсонської обласної ради, наш Володимир Куріков, під час пленарного засідання облради звернув увагу депутатів на те, що протягом 2015-2016 років відділом Держгеокадастру у Скадовському районі Херсонської області, було передано у власність громадянам, 158 земельних ділянок розташованих у межах прибрежної захисної смуги Джарилгацької затоки, що порушує низку законодавчих актів України та статей Земельного Кодексу.

Виступ В.Л.Курікова. https://www.youtube.com/watch?v=QM5UTLTd2cM&feature=youtu.be

Володимир Львович направив до Херсонської обласної прокуратури запит, що до цього правопорушення та отримав відповідь, що 22,08,2016 у єдиний державний реєстр досудових розслідувань було внесено відомість про допущену службовими особами службову небдалість, яка привела до вибуття з державної власності та власності громади всієї земельної ділянки.

Ось так просто. Чиясь "недбалість" і у громади відтяпали чималий шмат землі.
Уявляєте, якби звичайний громадянин вчинив недбалість такого масштабу. Що було б ? Моральний та фінансовий тиск, суди-пересуди, ганьба, "стыд и позор".

Тут, все цивільно, все як у закоханих - ай яй яй, ой йой йой...ну нічого, все минеться, ти не бійся, я тебе люблю бо хочу...ще. Чи землі, чи може чогось іншого. Любов однако.

А ми, про коррупцію говоримо, пишемо, знімаємо та показуємо відео...



Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...