вівторок, 15 листопада 2016 р.

Скадовськ. Жага до знань - не міф, а реальність.

Сьогодні до штаб квартири "Клубу любителів Скадовська" та "ІТ інкубатора" завітали цікаві гості - учні однієї із скадовських шкіл -  Олексій та Мишко.
Розмова зразу закрутилась, завертілась, посипались спеціальні слова, терміни, назви програм, сайтів...
Стоп, стоп, стоп- кажу, а навіщо все це вам треба? Яка з цього всього користь і де збираєтесь всі ці знання застосовувати? Хлопці немов перечепилися через питання, зробили паузу і заторохтіли далі. Як вияснилось, вони ще не все знають і їм треба вчитися далі премудростям інтернетівського життя, позаводити блоги, створити сайти та ще раз підкорити ютуб, бо якась технічна помилка вибила з рейтингу.
Артем, командир "ІТ інкубатора", власне до нього хлопці і прийшли, з ентузіазмом включився у розмову. Розповів про можливість вигравати гранди на розвиток власного бізнесу та міста, показав та продемонстрував нейро-гарнітуру. Виглядав він, при цьому, як персонаж фантастичного фільму, що хлопців майже зачарувало.
Кілька слів про саму гарнітуру.
За допомогою цього пристрою роблять аналіз мозкової діяльності та тренують власні здібності, що дозволяє у декілька разів підвищити працездатність людини і стійкість до стресів, навчитися контролювати свої емоції та керувати мисленням.
Далі поговорили про майбутнє.
Як вияснилось Мишко мріє стати моряком, подорожувати світом, знімати про це фільми, мати власний ютуб канал та вести присвячений подорожам блог, а Олексій обрав більш практичну спеціальнісь - хоче бути висококласним столяром, застосовувати у своїй роботі нові технології та традиційні прийоми, завести сайт і ділитися своїми розробками у інтернеті.
Прогрес стрімко мчить у майбутнє. Можливо скоро не буде програмувальників та веб дизайнерів, можливо все це люди навчаться робити самі, за рахунок власних фантазій та розвитку мозкових можливостей, а от будувати меблі та підкорювати океани  завжди будуть не тільки силою розуму, а й вмінням рук.
А зараз, іноді приходиться вчитися старими батьківськими методами, чіпляючи на шафи, холодильники чи навіть у туалеті задачі з фізики, хімії чи математики.

Жага до знань реалність, необхіність.
Хлопці, хай щастить, у вас обов'язково буде цікаве майбутнє!

Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...