середа, 30 листопада 2016 р.

Скадовськ. Пошта св.Миколая працює на відмінно.

У Скадовську є люди які все життя залишаються дітьми.
Так сталося, так буває, ну що поробиш. говоримо ми та розводимо руками.  Може дійсно, нічого не можна зробити? Може, але так хочеться, щоб у таких особливих дітей та їх батьків була надія. "Надія" -  Скадовський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Сьогодні до "Надії" завітали представники відомого у місті "Клубу Любителів Скадовська" та передали директору закладу, пані Наталі, чарівні пряники- "миколайчики", з часточкої любові, добра та надії від усіх майстринь нашого клубу.
Від того,  як ми ставимось до незвичайних людей яким важко пристосуватися до нашого світу, які просто по іншому його сприймають, залежить і рівень нашої культури, і цивілізованість суспільства та навіть те які ми батьки і чи можемо виховати своїх дітей так, щоб за них не було соромно у майбутньому.    

Якщо у давні часи люди з фізичними та розумовими вадами практично не мали шансу на життя, то зараз у них є "Надія", є люди які їм допомагають та про них піклуються, розуміють та підтримують їхніх батьків.

І зовсім не дивно, що верениця зимових свят починається з 3 грудня - міжнародного Дня інвалідів. Це, звичайно ж не свято, а привід ще раз звернути увагу суспільства на людей яким наша увага, доброта та чуйність потрібні у першу чергу. Вони повинні відчувати в нас надію та любов, мати можливість жити серед гарних людей та мати вірних друзів. 

Ми перед Богом, всі рівні.


  

Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...