пʼятниця, 27 жовтня 2017 р.

Скадовськ. "SOS"-ки? Або що то було і чому нічого не було.

Отримала черговий номер газети "Чорноморець", а там чорним по білому, у рядках, і поміж рядків написано, що: "SOS" Врятувати...!" Катастрофа, зрада, "все пропало", нічого не робиться, треба щось робити, ... прочитайте, ознайомтесь. 
Я переказувати не буду.

Не буду переказувати зміст статті бо ви її можете прочитати і не буду коментувати звіт комісії навколо якого водяться всі оці хороводи з-за яких не відбуваються сесії міської ради і якого я не бачила. В якому працювали депутати міської ради, поважні, достойні народні обранці і в якому не працювали незалежні експерти, спеціалісти у сфері бухгалтерського обліку чи аудиту або діючі економісти. Показники в якому зрівнюються не зрозуміло з яким періодом і які саме економічні показники свідчать про те чи інше.

Ми, у Скадовську, прості люди, нам треба просто роз'яснювати, наприклад: витрати електроенергії за період, з і по, збільшились чи зменшились, за рахунок відновлення роботи..., а не просто витрати збільшились і все тут, крапка, то не зрозуміло.

Проблеми звичайно ж є, я їх навіть сама бачила коли ходила у КП "Очисні споруди" у абонентський відділ. Тут теж треба змінювати , сюди приходять люди і звідси починається підприємство та й довіра до нього. Комісія працювала, бачила проблеми, підкаже що робити, все буде добре...

А сьогодні у міській раді мали заслухати відповідь КП "Очисні споруди" та доповідь керівника КП "Очисні споруди" про рік його (Головко Олексій) роботи на посаді директора. Це саме той "айсберг", або та проблема яка заважала робити комісіі міськради, це саме та вимога яка лунала майже на кожній зірваній (на мій погляд) сесіїї.

11 жовтня на засіданні спільних комісій міськради,у залі міської ради, звітувала комісія ТКК про перевірку КП "Очисні споруди" звинувачуючи КП у неефективній роботі і вимагала звіту керівника цього підприємства що до висновків роботи комісії і саме сьогодні члени комісії та всі депутати мали вислухати звіт пана Головка, але все сталось як у старій пісеньці: "Кому это надо, никому не надо. Кому это нужно, никому не нужно". (А від слова "комісія"аж у очах рябить)

Більшість членів тієї комісіїї які з слів скадовського "Чорноморця" посилали сигнали лиха "SOS", просто не прийшли. Їм воно не треба, "SOS"-ки прокричали, попіарились і все?
Про що говорили у міській раді... самі послухайте. https://www.youtube.com/watch?v=vNg7MpEX1R8

А мені сподобалось про приблизні підрахунки приблизних даних у яких економісти розберуться за два дні. Навіщо тоді було все це затівати? 
Нда, питань стає все більше.

Кого, ми тут обрали у себе на дільниці? Я не знаю. А ви знаєте?

"SOS" Врятуйте рядового..."  Кіно.

Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...