субота, 30 вересня 2017 р.

Скадовськ. Змагання з кінного спорту на кубок мера, які пройшли у місті на честь 123 річчя Скадовська.

У минулі вихідні, коли місто святкувало свій День народження, на центральному пляжі відбулись  змагання з кінного спорту організовані скадовським кінно-спортивним клубом "Терсан" за підтримки Скадовської міської ради.
Видовище було неймовірне. На широкому пісчаному березі поважно ходять коні зі своїми зовсім юними вершниками, а там далі хлюпочиться море, спокійно гойдаються вітрильники чекаючи миті коли можна буде вдихнути вітру і полетіти у море..., крізь не зовсім похмурі хмари пробиваються промені сонця... , а повітря паморочить голову і відносить у часи тендітних дам та мужніх кавалерів...лунає музика... і суддя об'являє початок змагань.
Ось такі у нас у Скадовську спортсмени.
До речі, такі змагання проходять на День міста у Скадовську вже шостий раз поспіль і глядачів збирається все більше й більше. Виступи стають впевнішими, програми видовищнішими.


Вболівальники та глядачі не просто спостерігали за змаганнями, вони утворили єдиний організм який дихав разом із спортсменом. Вдихав, затамовував подих, підіймався на кожному бар'єрі і зітхав за кожною збитою перепоною.
Призові кубки та медалі.

У цьому році змагання змінили звичне місце і проходили на центральному пляжі, де встановлені зручні глядацькі місця та відкривається гарний вид з оглядового майданчику




Змагання змаганнями, а обід за розкладом... 














І були ще зовсім малі учасники, які не приймали участі у змаганнях.
Вольтижировка мабудь один з найвидовищних видів кінного спорту де спортсмен показує акробатичні та гімнастичні вправи знаходячись на спині коня. Ціле мистецтво, яке вимагає вправності, сили і витримки.



Парад учасників.
До наступних змагань.

Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...