середа, 14 червня 2017 р.

Скадовськ. Прогулянки з перешкодами або "Червоні вітрила" знову показали свою...корму.

Питання можливості облаштування проходу до пляжу між ДОТ «Нафтовик» та ДОТ «Червоні вітрила» у актовому залі районної державної адміністрації таки обговорили.

Зал був не повний, поважних гостей з Херсону не було та й скадовчан було небагато.
Може, тому що початок був о 13-00 і у людей тиха година, може народ подумав, що нехай інші за них ідуть відстоювати права, а ми пересидимо на диванах, так приємніше та звичніше... ну то таке, всі потроху звикають до прогулянок з перешкодами, може кому для здоров'я корисно, а може просто втомилися від зборів-засідань та й влада є для вирішення таких питань.

Я сама потрапила до залу не на самий початок зборів, а саме на віртуозний виступ пана Подурця, навіть не виступ, а подобу відповідей на питання.

І я не я, і хата не моя - під таким гаслом виступав пан Подурець.

Каже: " Я просто власник, я передав повноваження адміністрації, там є і директор, і бухгалтер", я хороший, а вони не хочуть вирішувати ваше питання, все одно звертайтесь до них ..."

Він дуже вміло обходив всі питання, тобі ж не відповів на жодне, його питають про одне, а він відповідає про інше, ти йому про грішне, а він тобі про правидне... і водить за носа, водить...

Жодної відповіді на свої питання ніхто не отримав, ні, пан Подурець відповідав, руками розмахував, посміхався, ходив туди-сюди, а відповіді не дав, на зустріч скадовчанам не пішов. То ціла наука - говорити і не відповідати, балакати і нічого не казати.

Навіть на конкретне, просте питання-пропозицію від першого заступникм скадовської РДА Сергія Павленка, про можливість відкриття проходу для людей з 8,00 до 20,00 пан Подурець не відповів і на пропозицію не пристав. Вроді правильна пропозиція, логічна, всіх влаштує і нікого не буде дратувати, а знову щось не так. То питає хто там буде прибирати, то хто ходити, прям поіменний список подавай. Про дозволи та папери каже що у нього всі підписані і порушень немає, ким підписані не каже, точніше каже що ким треба тим і підписані. От так.
У людей було ще багато питань на які пан Подурець і не збирався відповідати та й взагалі, він сказав що тут засидівся і йому пора, зібрався і відкланявся.
Зрозуміло, що ні власнк, ні адміністрація "Червоних вітрил» на будь яку пропозицію не пристануть і питання треба буде вирішувати у судовому порядку, а скадовчанам доведеться чекати та лазити через ворота.

Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...