неділя, 21 серпня 2016 р.

Скадовськ. Два в одному. Про котів.

Відпочивати можна, і треба, по різному.
Хтось іде на море, хтось на ринок чи до кафе, до сувенірних крамниць, на конкурси, фестивалі, благо у цьому році їх у місті проводять часто, чи просто погулять по скадовському "Бродвею", як казав класик:"на людей подивитись і себе показати"
А тут дві виставки, практично, підряд - про котів  і про курей з кроликами. От і думай куди іти, до красивих і гламурних, чи до красивих і корисних. Коти, звичайно, корисні теж, але яйця не несуть. Я пішла і на котів і на курей.
Коти. Такі собі самодостатні звіруганчики. Коли захотів прийшов, куди захотів пішов, сосиску стребує з мертвого, коли спить не здвинеш, лапи не миє і дуже швидко прибирає ковбасу зі столу. Виставкові коти зовсім інші - залюблені, зачесані-перечесані, випещені, хто на дієті, хто на відкормі... Судді з ними возяться, паспорти виписують, все як казав Матроскін: "вуси, лапи і хвіст ось мої документи", так так і є, все заноситься до бланків і документів, медалі та кубки. До одніх котів підходи можна , до інших ні - нервуються, одних дають навіть погладити, а інших закривають бо вони (коти) їдять.  Цілий світ котячої гламурності (повторюсь).


У мене теж є кіт  -Йоська, по паспорту Іоахім (ветеринар написав), а по духу - Йоханий бабай, типа Остап-Сулейман... так от він цікавіший, веселіший, нагліший, рідніший, і дуже любить морську свинку - Сусліка, от не зрозуміло поки що як, як товариша, чи як потенційну вечерю.
У Скадовськ  коти приїхали різні: британці віслоухі і не віслоухі, шотландці,мені сподобалиь більше всіх. сфінкси, перси, був представник китайської породи - кіт здоровенний і гарнющий, чорний, а вуса та брови білі,  господарка каже, що він ще росте, хоч у розмірі вже як в'єтнамська свинка.
Сфінкси та інші лисі- виявляється у них є окрас! Суддя нам показала. А у деяких порід різні лапи- передні короткі, задні довгі і чим більша різниця тим крутіше.
Я зразу хотіла котів нафотогрувати, а вони крутяться,відвертаються, чекають сюсі-пусі, не можуть підібрати виграшної пози. Моделі... одним словом.

Приїхала додому, сфоткала Йоську. Він не гламурний, не видєлувався.

А взагалі було цікаво, Котів правда було малувато, хотілось би побільше(і подешевше).



Немає коментарів:

Дописати коментар

А Антонівці обговорюють кандидатів на посаду старости села.

У селах новоствореної Скадовської територіальної громади проходять зустрічі міського голови  Олександра Яковлєва з кандидатами на посаду ста...